Gratis MOC on Demand Azure kursus

posted in: Alle Blogs, Microsoft | 0

Få indblik i Azure og de muligheder det tilbyder med dette gratis MOC On Demand kursus: First Look Clinic: Microsoft Azure

Alle er bekendt med de utrolige muligheder, som skyen har bragt med sig. Som IT-professionel er der ingen tvivl om, at du vil komme til at arbejde med skyen i større eller mindre grad.

Microsofts cloud service, Azure, tilbyder en lang række services og platforme til at kunne afvikle enterprise applikationer og services i skyen. Azure understøtter det bredeste udvalg af operativsystemer, programmeringssprog, databaser og enheder, der bruges af udviklere og IT-professionelle til at bygge, udrulle og administrere applikationer. Med Azure skal man ikke vælge mellem datacenter og cloud service, men der kan direkte integreres mellem on-premise miljøet og cloud services medførende hybride cloudløsninger – det bedste fra begge verdener.

 

Interesseret? Udfyld nedenstående formular, så får vi bestilt kurset til dig:

 

MOC On Demand kurser fra Global Knowledge

Med MOC On-Demand kan du udbygge dine kompetencer uden at hive en uge ud af kalenderen. MOC On-Demand er en selvstudieløsning, der kombinerer video, Microsoft Labs Online og assesments. Løsningen er modulopdelt, og den giver dig mere frihed i hverdagen, da du kan tage kurset, hvor og hvornår det passer dig. Om du vil tage kurset på én gang eller fem minutter ad gangen, gennemføre hele kurset eller kun tage de moduler, der giver dig de kompetencer, du mangler, er helt op til dig. Det er en nem, omkostningseffektiv og fleksibel løsning, der giver mulighed for, at holde sig ajour med den nyeste teknologi.

Del denne side:

Leave a Reply