Microsoft laver store ændringer i MCSE og MCSD certificeringerne.

posted in: Alle Blogs, Microsoft | 0

Fra den 31. marts 2017 vil der ske store ændringer for Microsoft certificeringerne Certified Solutions Expert (MCSE) og Developer (MCSD).

Microsoft har “strømlinet” deres certificeringer, så de nu er de samme for slutbrugere og partnere. Det betyder at udvalget af certificeringer er reduceret og man skal nu bestå én valgfri eksamen årligt for at holde sin certificering aktiv.

 

Udvalget af MCSE og MCSD-certificeringer er nu skåret ned til en enkelt MCSD certificering og fire MCSE certificeringer.

  • MCSE: Cloud Platform and Infrastructure
  • MCSE: Mobility
  • MCSE: Data Management and Analysis
  • MCSE: Productivity
  • MCSD: App Builder

 

Denne nye ændring træder i kraft fra den 1. april 2017, og alle certificeringer frigivet før september 2016 udgår. Nedenstående illustrerer, hvilke certificeringer der udgår, og hvilke de bliver erstattet af.

 

Nye Microsoft certificering

 

Den nye certificeringsoversigt ser nu således ud:

 

Certificeringsoversigt

Få et overblik over ændringerne ved de nye MCSE eller MCSD certificeringer

Den gode nyhed er, at hvis du har en aktiv Microsoft MCSE- eller MCSD-certificering, får du automatisk de nye, uden at du behøver at tage nye eksamener.  Du skal dog bestå en eksamen årligt, for at din certificering forbliver aktiv. Microsoft har ligeledes planer om at lancere nye valgfag årligt, så man kan holde sig opdateret på de nyeste teknologier og opdateringer.

På vores MSCE og MCSD sider kan du få et overblik over, hvilke eksamener du kan vælge imellem.

 

 

Har du spørgsmål til den nye certificeringsstruktur er du meget velkommen til at kontakte os på +45 44881800 eller Training@globalknowledge.dk

 

Del denne side:

Leave a Reply